2015. jan 25.

Spenótos zöldségfasírt

írta: Böbbenet
Spenótos zöldségfasírt

dsc_0008-5.jpg

Hozzávalók:
  1. 45 dkg konyhakész pisztráng (2 közepes méretű)
  2. kb. 2 teáskanál mustár
  3. só, bors ízlés szerint
  4. 2 evőkanál mustár
  5. kevés fokhagymás fűszervaj
Elkészítés:
  1. A sütőt 180 °C-ra melegítjük.
  2. A pisztrángokat sűrűn beirdaljuk, sózzuk, borsozzuk és vékonyan megkenjük mustárral.
  3. Olajozott alufóliára fektetjük és vékony fűszervaj szeleteket fektetünk rá.
  4. Alaposan becsomagoljuk és kb. 20 perc alatt készre sütjük. (Ízlés szerint a fóliát kibontva kicsit meg is piríthatjuk, ill. kb. 1-1 teáskanál jófajta fehérbor sem rontja el :) )
Szólj hozzá

főétel előétel